İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir’de saç ekimi operasyonları için yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla tercih ettiği şehirler arasına girdi. Son birkaç yılda İzmir’de açılan saç ekimi merkezlerinin sayısındaki artış, İzmir’in saç ekimi konusunda daha çok tercih edilmesini sağladı. İzmir’deki saç ekim merkezlerinin birçoğu, ücret ve hizmet açısından İstanbul’daki merkezlerin önüne geçiyor. İzmirliler artık saç ekimi yaptırmak için diğer şehirlere gitmeye ihtiyaç duymuyor. Saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin bunun için öncelikle saç ekimi merkezine, saç ekimi doktoruna karar vermesi gerekmektedir. Bu aşamada çeşitli avantajlara sahip İzmir saç ekimi merkezleri ön plana çıkıyor. İzmir’de yer alan saç ekimi merkezleri, dünya standartlarına uygun sağlık hizmeti sunmaktadır.

Bunun yanı sıra, İzmir saç ekimi merkezleri ve fiyatları hususunda da hastaları memnun edebilmektedir.

İzmir’de Artan Saç Ekimi Merkezi Sayısı

Tüm dünyada olduğu gibi İzmir’de de saç ekimi hususuna artan ilgi her geçen gün çok daha fazla alternatif saç ekim merkezinin açılmasına sebep olmaktadır. Yeni saç ekimi teknikleri sayesinde kolaylaşan operasyonların başarı oranları da her geçen gün artmaktadır. Bu İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir’de de saç ekimi konusuna ilginin artmasına sebep olmuştur. İzmirlilerin yanı sıra yakın şehirlerden İzmir’e saç ekimi yaptırmak için gelenlerin sayısı oldukça fazla.

Yabancı Turistte İzmir Saç Ekimi Merkezlerini Seçiyor

Üçüncü büyük şehrimiz olan İzmir, saç ekimi için Türkiye’yi seçmiş birçok turistin tercih ettiği şehir olmaya başladı. Seyahat ya da sağlık amacıyla İzmir’e gelen yabancı ya da yerli turistler, saç ekimi yaptırmak için İzmir saç ekimi merkezlerini seçmektedir. Bu açıdan bakıldığında İzmir her gün saç ekimi operasyonu yaptırmak için birçok konuğu misafir etmektedir. İzmir’in doğal güzelliği bir de iyi sağlık hizmeti ile birleşince rekabet koşulları gündeme gelmiştir. Saç ekimi merkezlerinin daha iyi hizmeti daha uygun fiyata verme konusundaki özeni yabancı turistlerin İzmir’i tercih etmesindeki bir etmendir. Rekabet, karşılıklı olarak hizmet koşullarını iyileştiren bir etki yaratarak, İzmir’in saç ekimi konusunda bugünkü yerine gelmesine sebep olmuştur.

Saç ekimi tekniklerindeki gelişmeler, saç ekimi süreci kolaylaştırmakta ve iyileştirmektedir. Her geçen gün tıp dünyasında ve araştırmalar yoluyla ortaya çıkan yenilikler ve gelişmelerin takip ederek, gerektiğinde hemen saç ekimi operasyonuna uyarlanması ülkemizde daha başarılı operasyonlara sebep olacak bir gerçektir. Eski bir saç ekimi yöntemi olan FUT yöntemi sonrasında FUE yönteminin bulunmasıyla saç ekimi altın çağını yaşamaya başlamış ve bu yöntemi doğru ve etkin kullanan ülkeler saç ekimi konusunda kendisini geliştirmiştir. Türkiye’de bunlardan biridir. Saç ekimi teknikleri konusunda yeniliklere hakim olabilmek için yurtdışındaki sempozyum ve sağlık araştırmalarını da yakından takip etmek gerekmektedir.

Yeni Saç Ekimi Yöntemleri Başarıyı Artıyor

Saç ekiminden ortaya çıkan FUE yöntemiyle, saç ekiminde ortaya çıkabilen komplikasyonların ya da yan etkilerin birçoğu bertaraf edilmiştir. Kesiksiz ve dikiş izi olmadan FUE tekniğiyle yapılan saç ekimi sayesinde saç ekimine olan rağbet artmıştır. Kalıcı saç dökülmesi ve kelleşmeye kalıcı ve doğal bir çözüm olarak ortaya çıkan saç ekimi operasyonları, hem erkek hem de kadınlarda yapılan uygulamalarda yan etkisi daha az, iyileşme süresi daha çok olan saç ekimi operasyonları kalıcı saç dökülmesi problemleri için kullanılmaya başlanmıştır.

Bunun yanı sıra İzmir, dünya da en son saç ekimi uygulamaları arasında yer alan, robotic saç ekimi, DHI saç ekimi, prp ya da saç mezoterapisi gibi uygulamaların da rahatlıkla uygulanabildiği saç ekimi merkezlerine ev sahipliği yapar.

İzmir Saç Ekimi Merkezlerinin Avantajları Nelerdir?

Büyük şehirler çeşitli imkânlara çok daha rahat ulaşılabilen yerle olduğu için, gelişmeleri de katlanarak artmaktadır. İzmir konusunda başarılı saç ekimi merkezleriyle kendi kendine yetebilmenin yanı sıra sağlık turizmine de hizmet edebilmeye başlamıştır. . Saç ekimi yaptırmak isteyen İzmirli farklı şehirlerde değil kendi şehrinde saç ekimi merkezi seçebilecek ve başarılı sonuçlar alabilecek noktadadır.

Bunun temel sebebi İzmir Saç ekimi merkezlerindeki bazı avantajlardır.

Konum ve bilinirlik açısından avantajlı olan İzmir, tatil için gelen turistin sağlık turizmi için de bu şehri tercih etmesini sağlayabilmektedir. Kolay ulaşım imkânları ve birçok farklı ülkeye olan direkt uçuşlar saç ekimi konusunda şehrin tercih edilebilirliğini arttırmaktadır.

Modern tıp gelişmelerini yakından takip eden vizyon sahibi doktorlar, İzmir’deki saç ekimi merkezlerinin teknik ya da malzeme açısından yeterli bir konumda olmasına sebep olmaktadır.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de saç ekimi başarı oranları oldukça fazladır. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış yerlerde yapılan saç ekimlerindeki başarı hastaların yüzünün gülmesine sebep olmaktadır.

İzmir’de her geçen gün açılan saç ekimi merkezi sayısı artmaktadır. Talebin artmasıyla merkez sayılarında artış meydana gelirken, saç ekimi konusunda hastanelerde açılan bölümlerde fazlalaşmıştır.

Sağlık Bakanlığının yaptığı yeni düzenlemeler, saç ekimi merkezlerinin kalitesini arttırırken yapılan kontrollerle bunun desteklenmesi, merdiven altı saç ekimi merkezlerinin daha az ortaya çıkmasını sağlar.

Günümüzde İzmir, hem saç ekimi merkezleri hem de doktorları açısında gerekli standartları yakalamış bir şehirdir. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı 50’yi aşkın saç ekimi merkezi her gün İzmir’de yüzlerce saç ekimi operasyonu gerçekleştirmektedir.


SAÇ EKİMİ BİLGİ PORTALI

www.sacekimleri.com

Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
Editör: TE Bilişim