Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi. Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi.
Türkiye’de kişi başı 8 kilogram seviyesinde olan balık tüketimini 15 kilograma çıkarmayı hedefleyen Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Su Ürünleri Tanıtım Grubu (STG), Konak Belediyesi ve Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 15. Alsancak Şenliği kapsamında Balık Ekmek Şenliği düzenledi. 
Türkiye’de kişi başı 8 kilogram seviyesinde olan balık tüketimini 15 kilograma çıkarmayı hedefleyen EİB STG, bu amaçla yurdun dört bir tarafında balık-ekmek şenlikleri düzenliyor. STG son olarak; Konak Belediyesi ve Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 15. Alsancak Şenliği kapsamında Alsancak Meksika Sokak’ta Balık Ekmek Şenliği düzenledi. Balık Ekmek Şenliği, Alsancak Şenliği ile eş zamanlı düzenlenen 8. Ege Mutfağı Lezzetleri Alsancak’ta Buluşuyor adlı yemek yarışmasıyla aynı anda gerçekleştirildi. Yarışmanın yanı sıra çeşitli markaların tanıtımının yapıldığı stantlar kuruldu.
500 KİŞİYE EKMEK ARASI LEVREK
STG Başkanı Melih İşliel, beş yıldır Türkiye’nin dört bir tarafında balık-ekmek şenlikleri düzenlediklerini, amaçlarının Türkiye’de balık tüketimini artırmak olduğunu kaydetti. Balığın sağlık açısından faydalı, protein açısından zengin, düşük kalorili bir besin olduğunu hatırlatan İşliel, “Türkiye’de 'haftada iki gün balık yaşam boyu sağlık' sloganıyla tanıtım çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. STG, Alsancak Şenliği’nde 500 kişiye ekmek arası levrek ikram ederken, balık yemekleri tarifi olan yemek kitabı ve promosyon malzemeleri dağıtımı da gerçekleştirildi.
Editör: TE Bilişim