Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 Bucaspor, geçen sezon transfer döneminde 1 milyon 550 bin Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye sattığı Salih Uçan'ı kiralamak için girişimlere başladı. 
PTT 1. Lig 2012-2013 sezonunda kurduğu güçlü kadroyla şampiyonluğu hedefleyen Bucaspor, bu çerçeve doğrultusunda son hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Bucaspor yönetimi,Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın orta sahaya bir takviye daha istemesinden sonra Başkan Mehmet Bektur, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşerek Salih’i kiralamak istediklerini iletti. Bektur, "Salih'in bu sezon Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulacağını tahmin etmiyoruz. Bucaspor'da kiralık oynayarak, kendisini geliştirmeye devam eder ve iler ki zamanlarda daha iyi olur" dedi.
Bucaspor Kulübü, genç yıldızı Fenerbahçe'ye satarken sözleşmesine, "Bir başka kulübe kiralık verilmesi halinde, Bucaspor'a öncelik tanınır" şeklinde özel bir madde eklettirmişti. Başkan Bektur’unda, transferin gerçekleşmesi konusunda ümitli olduğu öğrenildi.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim