ÇOCUKLARA HAFTA SONU EĞLENCESİ

EGE PERLA’DA

Ege Perla, eğlenceli, yaratıcı ve öğretici etkinlikleriyle çocukların hayatını renklendirmeye devam ediyor. Çocukların favori oyun markaları Scrabble, UNO, Gas - Out ve Bounce Off gibi birbirinden eğlenceli ve öğretici oyunlar 23 Mart - 14 Nisan tarihleri arasında, her cumartesi ve pazar Ege Perla’da çocuklarla buluşuyor.

Açıldığı ilk günden beri fark yaratan çocuk etkinlikleriyle büyük beğeni toplayan Ege Perla’nın çocuklara bir müjdesi var! Çocukların keyif alarak katılacakları ve düşünme becerilerini geliştirecekleri yepyeni etkinlik serisi, eğitici ve eğlenceli oyun deneyimleri ile 23 Mart- 14 Nisan tarihleri arasında her hafta sonu İzmirli miniklerle buluşacak.

Çocukların gelişimine önem vermenin yanı sıra yaratıcı ve öğretici deneyimler sunan, onları eğlendirirken geliştirmeyi amaçlayan bu eğlenceli oyunlar ile çocuklar, bir yandan her oyunun kendine özgü temasında farklı bir dünyayı deneyimlerken, diğer yandan eğlenceli zaman geçirecekler.

23-24 Mart ve 30-31 Mart tarihlerinde, renk ve sayı eşleştirmesine dayanan kart oyunu UNO ve toplarla oynanan, renk ve şekil becerilerini geliştirmeyi sağlayan Bounce Off miniklerle buluşacak. 6-7 Nisan ve 13-14 Nisan tarihlerinde çocukların kelime dağarcığını geliştirirken imla kuralları becerilerinin de ilerlemesini sağlayan popüler oyun Scrabble, yepyeni kart oyunu Gas - Out ile çocuklar, keyifli saatler geçirecek.

Ege Perla’da gerçekleşecek ücretsiz etkinlik serisi, 23 Mart Cumartesi günü başlayacak ve dört hafta sonu boyunca 12.00 – 19.00 saatleri arasında B1 katında çocuklara eğlence dolu, farklı oyun kurguları sunacak.

Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde

Editör: TE Bilişim