İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Olay, geçen Aralık ayında, Alsancak Şehitler Caddesi 79 numara önünde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Salih Üskül (29), Alsancak’ta bir mekanda arkadaşıyla eğlendikten sonra eve gitmek için ayrıldı daha sonra mekandan ayrılan arkadaşları tarafından sokak üzerinde kanlar içerisinde yerde yatarken bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında Üskül’ün, başının arkasına aldığı darbeyle kan kaybedip öldüğü belirlendi.
Olayın ardından, görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, beyaz renkli bir otomobilin çarptıktan sonra kaçtığı bilgisine ulaştı. Olay yeri yakınındaki bir işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerinin deşifre edilmesiyle, Üskül’ün yürüdüğü anda düştüğü, bu sırada da başını yere çarpınca hayatını kaybettiği tespit edildi. Üskül’e hızla yaklaşan bir otomobil olduğu fakat otopsisinde de, başının arkasından aldığı bir darbeyle hayatını kaybettiğinin belirlenmesine rağmen tam olarak buna neyin neden olduğu belirlenemedi.

Editör: TE Bilişim