Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
 Olay yerİndeki ekibimizden  aldğımız bilgilere göre freni patlayan ve aşırı hızlı olan dolmuş önce kırmızı ışıkta bekleyen 3 araca daha sonra park halindeki bir diğer araca çarparak durabildi. Buca çamlık yenişehir hattı yolcu taşımacılığı yapan dolmuşun aşırı hızlı olduğu ve önce 35 buv 47 plakalı araca daha sonra 72 ee 827 plakalı tedaşın  görevli aracına çarptığı daha sonra da önce elektrik direğine ve son olarak park halindeki bir  araca çarptıktan sonra durabildiği kaydedildi. Kaza sonrası dolmuş şöförünün araçta sıkışmasıyla panik oluştu.




Vatandaşlar kendi yöntemleriyle şöförü çıkarmaya çalışınca izdiham yaşandı. Olay yeri itfaiye ve hastane yakın olması sebebiyle kaza mahaline  çabuk ulaşıldı. Şöförün çıkarlıması için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Sıkışan şöförün ayaklarında kırık olduğu belirtildi.


Öte yandan kazaya karışan diğer araçların yolu kapaması sebebi ile altındağ yenişehir konak hattı trafiğe kapandı. Vatandaşların olayı görmek için arabalarından inerek olay yerine gitmeleri trafiğin yavaşlamasında etkili oldu. Olayda maddi hasarın büyük olması ve 5 aracın kazaya karışmasına rağmen ölen olmaması ise herkesi teselli etti.


Yaralanarak araçta sıkışan dolmuş şöförü hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haber:  Ersin Usta







izmir haber

Haber ( izmir haber ajansı)    



Editör: TE Bilişim