İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
İzmir’de üç ayrı iş yerine girerek çelik kasaları matkapla açıp toplam 83 bin 700 lira çalan şüpheliler önce güvenlik kamerasına ardından polise yakalandı. Gözaltına alınan zanlılardan ikisinin sevgili olduğu öğrenildi. 
Konak ilçesinde geçen hafta üç iş yerine giren kimliği belirsiz kişiler toplam 83 bin 700 lira çaldı. İş yeri sahiplerinin ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek şüphelilerin eşkalini belirledi. Şüphelileri yakalamak için harekete geçen ekipler, düzenledikleri operasyonda aynı evde oturan M.Y. (49) ile birlikte iş yerine girdiği iddia edilen T.G. (31), sevgilisi T.S. (36) ve oğlu T.Ş.’yi (18) gözaltına aldı. Hırsızlık suçundan birçok kaydı bulunan M.Y.’nin sahte kimlik kullandığı da belirlendi. Zanlıların kaldığı T.S. isimli kadına ait evde çelik kasaları açmakta kullanılan matkap ve çeşitli aletler ele geçirildi. Polis evde yaptığı aramada zanlıların kamera görüntülerine yansıyan elbise ve spor ayakkabılarını da ele geçirdi. Hırsızlık olayının M.Y. ile T.G.’nin yaptığı tespit edilirken, T.S. ve T.Ş.’nin yardım ve yataklık ettiği iddia edildi. Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim