İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
  Başkan Tartan, muhtarların acil, kısa, orta ve uzun vadede çözülmesini bekledikleri sorunları kendisine ilettiğini anlatarak şöyle konuştu: "Teknik arkadaşlarım ile sorunları yerinde görüyor, değerlendiriyoruz, çözümünü muhtar ile birlikte konuşuyoruz. Acil önlem alınması gereken durumları belirleyip çözüme kavuşturuyoruz. Özellikle kış aylarında sorun olan sokak, kaldırım ve merdivenler bugünden yenileniyor, elden geçiriliyor ve onarımları yapılıyor. Vatandaşların kış aylarında bu tür sorunlar ile karşılaşmaması için biz önlemimizi bugünden alıyoruz."
Mahalle muhtarlarının, vatandaşlardan gelen önerileri doğrultusunda kentin sırtlarında eğimin çok olduğu yerlere merdiven, sokaklara kilit taşı ve uygun zeminlere de asfalt döküldüğünü bildiren Tartan, asfalt yama ekibinin de gün boyu aralıksız çalışma gerçekleştirdiği bilgisini verdi.
Başkan Tartan, vatandaşların muhtarlara destek vermesini, şikayet ve sorunlarını iletmelerini, belediyeye ulaşmak için de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 444 35 66 numaralı telefonunu aramalarının yeterli olacağını sözlerine ekledi.

İzmir haber
Editör: TE Bilişim