Konumu, konforu, alt yapısı ve yeşil mimarisi ile İzmir’i Leed GOLD Sertifikası Adayı yepyeni bir “yaşam konsepti” ile tanıştıran MODDA Bayraklı’da hayat başladı. Yeşil Modda kategorisinde yer alan proje şehrin doğasına aykırı, “yeşil mimarisi” ile öne çıkan projede, kat bahçeleri, geniş balkonları, fitness salonu, SPA merkezi, açık yüzme havuzu yer alıyor.

ENERJİ VE ÇEVRE DOSTU TASARIM: LEED GOLD
Şehrin yeni merkezi, hızla değer kazanan Bayraklı’da yer alan MODDA Bayraklı enerji ve çevre dostu olmasıyla da ön plana çıkıyor. ABD’deki Çevre Dostu, Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED, binaların tasarımında, inşasında ve işletilmesinde, çevreci, sosyal sorumluluk sahibi, sağlıklı ve memnuniyet duygusu oluşturacak derecede kalitede bir yaşam yaratma hedefini öngören ve kar amacı gütmeyen ulusal bir örgütlenmedir.  Binanın oluşturduğu negatif etkilerin önemli derecede minimize edildiği LEED kriterlerine uygun geliştirilen MODDA Bayraklı, toplam 97 konut ve ortak yaşam alanlarından oluşuyor.

Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi

FERAH VE İÇ AÇICI BİR MİMARİ!
Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, tertemiz havayı içinize çekmek, manzaranın keyfini çıkarmak, rahatı ve konforu hissetmek için herkesi MODDA Bayraklı’ya beklediklerini belirterek, “MODDA Bayraklı’da; huzurun, doğanın, yaşamın keyfini sürebileceğiniz kat bahçeleri vazgeçilmeziniz olacak. Artık evinizin “baş köşesi” olacak kat bahçenizi çiçek bahçesine çevirebilir, sevdiklerinizle unutulmaz sohbet eşliğinde İzmir’in keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Şehrin doğasına aykırı, bir o kadar insan doğasıyla bütünleşen “yeşil mimarisi”, kat bahçeleri, geniş balkonları, fitness salonu, SPA merkezi, açık yüzme havuzu ve 5 yıldızlı hizmet anlayışı ile MODDA Bayraklı’da, ihtiyacınız olan her şey bir adım ötenizde” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim