Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.

BAĞARASI’NDA ‘TOPRAK TAHLİLİ
Bağarası’nda, İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Foça Belediyesi’nin isteğiyle, toprak verimliliğini arttırılması amacıyla ‘Toprak Tahlili’ bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Çiftçi vatandaşlara, ‘Neden Toprak Tahlili Yaptırmalıyız? broşürleri ve bilgi formları dağıtıldı. Çalışma kapsamında, toprak numuneleri alınarak ücretsiz analizi yapılacak. Analiz sonuçları çiftçilerle paylaşılıp, toprak bakımı ve gübreleme konusunda önerilerde bulunulacak.


İBB. Tarımsal Projeler Şube Müdürü Ahmet Tomar ve İBB. Laboratuvar Sorumlusu Ziraat Yüksek Mühendisi Ayşen Duman’ın katıldığı Bağarası Çitlembik Kafe’de yapılan toplantıya; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Ziraat Odası Başkanı Ercan Yüksektepe ve çiftçi vatandaşlar katıldı.


Toprağa, insana ve doğaya büyük kıymet veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın; köylü ve çiftçilerle el ele verip, gerçekten de Türkiye’ye örnek bir kalkınma modeline öncülük ettiğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘‘Şahsım ve hemşerilerim adına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu ve ekibine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum’’dedi.

Editör: TE Bilişim