Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Optimum’un düzenlediği çeşitli kampanyalarla dağıtılan hediyelerin yanısıra, hergün en çok alışveriş yapan 5 kişi, pırlanta yüzükler veya müthiş tatiller kazanma fırsatı bulacak. 
Optimum Outlet, her özel günde olduğu gibi, Anneler Günü’nde de ziyaretçilerini sevindirecek kampanyalara imza atıyor. Anneler Günü öncesinde, İzmir Optimum Outlet’i ziyaret edenlerden, gün içerisinde en yüksek tutarda alışveriş yapan 5 kişi, çok özel hediyeler kazanacak. Optimum Club formu ile kampanyaya başvuran gün birincilerine verilecek ödüller, Bodrum ve Antalya’da her şey dahil 3 gecelik tatiller ile tektaş yüzük ve necef taşlı pırlanta yüzükten oluşuyor.
KERVANSARAY’DA TATİL, PIRLANTA YÜZÜK
Kampanya kapsamında toplamda en yüksek alışveriş yapan gün birincilerine, 6 Mayıs Pazartesi günü Bodrum Kervansaray Otel’de 3 gün her şey dahil çift kişilik tatil, 7 Mayıs Salı günü Altınbaş’tan tektaş tüzük, 8 Mayıs Çarşamba günü Bodrum Kervansaray Otel’de 3 gün her şey dahil çift kişilik tatil, 9 Mayıs Perşembe günü Altınbaş’tan necef taşlı pırlanta Yüzük, 10 Mayıs Cuma günü Antalya Kervansaray Otel’de 3 gün her şey dahil çift kişilik tatil hediye edilecek. Anneler gününe özel birbirinden değerli hediyelerden kazanmak için tek yapmanız gereken, aynı gün içindeki alışveriş fişleriniz ile Danışma’ya başvurarak kayıt yaptırmak.

Editör: TE Bilişim