Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
İzmir’i, Batman’a tarifeli seferlerle bağlayan ilk havayolu şirketi olan SunExpress, Batman’a, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 uçuş gerçekleştirecek. SunExpress Batman’ı İzmir’e bağlamakla kalmıyor aynı zamanda şirketin aktarma merkezi İzmir üzerinden Almanya’nın 3 ayrı noktasına Hannover, Köln/Bonn ve Münster’e bağlantı veriyor.
İlk uçuşta SunExpress yolcuları ve yöneticileri Batman’daki seyahat acenteleri ve turizmciler tarafından coşkuyla karşılandı. SunExpress Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Necdet Gürsoy, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi ve kültürel açıdan önem arz eden Batman’a İzmir’den ilk tarifeli uçuşu gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.
Gürsoy, Batman'ın tarihi, kültürel ve bölge ekonomisi açıdan önem arz eden bir kent olduğunu belirterek şunları söyledi: "Ortadoğu pazarına yakınlığı, sanayi ve üretim odaklı gelişim çizgisinden dolayı yeni bölgesel teşvikte en üst sıralarda yer alıyor. Biz de böylesine önemli bir kente İzmir’den ilk uçan havayolu olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca biz, Batman’ı yalnızca İzmir’e bağlamayacağız, aynı zamanda İzmir üzerinden Hannover, Köln/Bonn ve Münster’e bağlantı vereceğiz.”

Editör: TE Bilişim