Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması
Ünlü sanatçı, İzmir’in Menderes ilçesindeki Sunis Efes Royal Palace Resort’ta sahneye çıktı. Volkan Konak, usta sanatçı Cem Karaca’nın Yollar Bizimdir adlı parçasıyla konsere başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında sahne alan Konak, şöyle konuştu: "Hoşgeldiniz uygar insanlar, hoş geldiniz onur verdiniz berhudar olun. Bütün bayramlar çok güzeldir, dini, milli, hepsi bizim hepsi bizim. Milli bayramlarda İzmir’de farklı oluyor. O yüzden bakın kırmızı giydim, beyaz da giydim sünnet çocukları gibi oldum yemin ederim. Giydiriyorlar bizi kardeşler ne diyeyim. Çünkü omuzları üzerinde baş taşıyan bey olmuş, kula kul olmayan, kadına, sanata, bilime, ilime kıymet veren insanlara müzik yapmakta çok keyifli. Yaşıyorum çok şükür. Evet abi buralara gelince öyle hissediyorum ne yapayım." Konak, İzmirliler için hazırladığı çok özel repertuvarı ile konuklarını coşturdu. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Konak, söylediği şarkıların yanı sıra yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahaya boğdu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Volkan Konak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı hakkında şunları söyledi: "Bayramların hepsi çok güzel benim için dini ve milli bayramlar hepsi güzel bayram güzel. Bütün insanlığa bayram tadında iyi günler diliyorum. Özellikle milli bayramlar İzmir’de daha keyifli daha yaşanası. Dün Akşam Antalya’da çaldık, yarın Kıbrısta’yız ama İzmir’i çok seviyorum. İzmir’in insanıyla aramızda zaten müthiş bir aşk var o yüzden mutluyuz.’’ 

KIBRIS’A GİDE GELE
Uçak korkusu nedeniyle her yere karavanı ya da özel otomobili ile giden Volkan Konak, Ya Kıbrıs yüzünden bitti gibi artık, ama Kıbrıs’a gide gele gide gele. Ya çok özel olmuyorsa eğer uzak memleket atıyorum Kanada Amerika, Kıbrıs’ın dışında bilmiyorum. Mesela Antalya’dan buraya arabamla geldim. Akşam tekrar Antalya'ya döneceğim. Araba sürmek bana tespih çekmek gibi, beynimi boşaltıyor rahatlatıyor beni. Bulmaca çözmek gibi geliyor bana stresimi atıyorum. Yolu çok seviyorum seyahat etmeyi çok seviyorum. Ya uçak sonuçta biniyoruz fakat tercih etmiyorum ama Kıbrıs’ın payı çok büyük’’ diye konuştu.

MÜTEVAZİ İNSANLARA VURGUNUM
Ünlü insanlarla dostluk kurmadığını söyleyen Volkan Konak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çünkü egoları biraz yüksek oluyor biraz böyle kapris tohumları fazla oluyor. Bende mütevazi, yalın insanlara vurgunum. Dolasıyla sadece uzak durmaya çalışıyorum tabi hayatımızda ünlü insanlar feyiz aldığımız sevdiğimiz ağabeylerimiz kardeşlerimiz var ama ahbaplık özel dostluk yapmak için çaba sarf etmiyorum ama bir yerde rastlaştığımız zaman yine sevgi selini yaşıyoruz. Ben doğal mütevazi ve yalın insanlara vurgunum."

JAMALA İLE DÜET YAPABİLİRİZ
Eurovision'da birinci olan Jamala adlı sanatçının Volkan Konak dinlediğini açıklamasını kendisini mutlu ettiğini belirten Konak, "Meslektaşımın dünya televizyonlarına verdiği röportaj, Türkiye’den benden bahsetmesi bizi mesut bahtiyar eder o yüzden mutluyuz. Belki yazın açık hava tiyatrosunda bir düet yapabiliriz yani böyle bir proje olabilir" dedi.

ŞENOL HOCA’YA MUTLU OLDUM
Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan Volkan Konak, çok mutlu olduklarını belirterek "Şenol hoca için çok mutluyum. Beşiktaş zaten mütevazi çok inandığım bir camia. Şenol hoca için bu sefer de Beşiktaş'ı destekledik. Çünkü Şenol Güneş benim abim. O yüzden mutluyuz Beşiktaş ve Şenol hocamı tebrik ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim