Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
Aşk ondan vazgeçemeyenlerindir” diyen Babacan Pesenkurdu, AŞEKA adlı hikaye kitabı ile fuarın en etkili isimlerinden biriydi. Fuarın ilk açıldığı gün okuyucusuyla buluşan AŞEKA’nın imza saati, yoğun ilgi karşısında uzatılmıştı. Yine okuyucularının yoğun şekilde istediği imza etkinliği Destek Yayınları tarafından geri çevrilmedi ve AŞEKA ile Babacan Pesenkurdu da kitap fuarının son gününde okuyucusuyla yeniden buluştu. Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan genç yazar, fuarın son günü okuyucularıyla tek tek ilgilendi.
AŞEKA rüzgarı yurtdışında da hissedilmeye başlandı. İmza gününde yurtdışındaki okuyucuları için de bir çok kitap imzalayan Pesenkurdu Almanya ve Hollanda’da imza, söyleşi ve dinletilerinin bu yaz gerçekleşeceğini, gelen taleplerin çok sevindirici olduğunu dile getirdi. Ulusal ve yerel basının da ilgi gösterdiği imza gününde, her yaştan insanın olması dikkati çekti. Pesenkurdu “Fuar boyunca özellikle Ege’de ki kamu ve özel üniversitelerin, edebiyat ve iletişim fakülteleri öğrencileriyle bir çok röportaj yaptık. Genç neslin, kalemime duyduğu sevgi ve saygı beni çok gururlandırdı. Edebiyatımızın büyük ustalarının gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğim. En büyük hayallerimden biri, bugün imzama gelen öğrencilerinden biri ya da bir kaçının, ileride edebiyat sanatını icra etmeye başladıklarında, o büyük ustalarımızın yanında Babacan Pesenkurdu’nun da akıllarından ve yüreklerinden geçen isimlerden biri olabilmesi’’dedi. 
AŞEKA imzası sırasında ise yoğun kalabalıktan dolayı, yetkililer güvenlik şeridi çekmek zorunda kaldı. Babacan Pesenkurdu gibi Destek Yayınlarının bir yazarı olan ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu’da, destek vermek adına AŞEKA imza gününde arkadaşının yanındaydı. Ünlü bestekar Yalçın Benlican, şair Şahan Çoker ve şair Serkan Uçar’da imzaya katılanlar arasındaydı. AŞEKALAR Grubu ise her gün çoğalmaya devam ediyor.
Editör: TE Bilişim