Merhaba ben İbrahim Mustafa.  Sanatıma 8 yaşında adım attım. İlerleyen yaşımda geliştirdim kendimi Menajerim ve aynı zamanda babam Ömer Mustafa her zaman destekçim oldu. Konser sahnelerinde beni ben yapan kendisidir. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Kalbimde yeri çok büyük sanatı ve resmi çok seviyorum iş hayatimın bir parçası oldu. Sağlik sorunlarım beni yorsa da sevenlerim sayesinde devam ettim.

Resimlerimi beğendiler ben de çizmeye devam ettim.  Hat sanatı olsun kaligrafi olsun sanatın her alanında geliştirdim kendimi.  İlk karakalem portre çalışmam Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses oldu. Kendisini çok severim şarkılarını hep dinlerim. Daha sonra Cansever ve diğer sanatçılar, oyuncular diye devam etti.  Hepsini çizdim başarıma beğeni saygı sevgi katan takipçilerim ve sevenlerime sonsuz teşekkürlerimi iletirim.

 Hocalarım çok yardımcı oldu her zaman. Rüstem Acar, Hülya Özdemir iyi ki varlar diğer ünlüleri de çizeceğim. sağlık sorunları ile devam eden bir sanat hayatı geçiriyorum.  Sevenlerim çok destek oldu bana bu süreçte. Gerçek sevenlerim gerçek dostlarım çok yardımcı oldu.

Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler

İyi ki varlar yolum ve başarım onların yoludur sevgisidir. Sağlık sorunlarımda destekçim ve moral kaynağım olan Pakize arkadaşıma da çok teşekkür ederim bana her zaman destek oldu. 

Ünlüleri çizmeye devam edeceğim . Bu konuda hepinizin desteğini bekliyorum.  Resimlerimi beğenmeyi ve beni takip etmeyi unutmayın. 

Editör: Ersin USTA