İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene İzmir Valisi Cahit Kıraç, Ege Ordu Komutanı Abdullah Atay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saat 09.05’de Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’de de hayat durdu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Kıraç, Anıt Şeref Defteri’ni imzaladı. Vali Kıraç, yaptığı konuşmada Ulu Önder’in ebediyete intikalini özlemle yad ettiklerini belirterek, “Türk milletinin sana olan duygularının ifadesi bütün bunların çok üstünde olup, hiçbir yere sığmamaktadır. Dünya var oldukça Türk milleti seni kalbinin derinliklerinde sevmeye, hayatın her alanında yaşatmaya devam edecektir. Bölgemiz başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde yaşanan gelişmeler karşısında sürekli gelişimi ve değişimi öngören ilke ve inkılapların bizi daima farklı, güçlü kılmaktadır” dedi.
Törenin ardından Türkiye’de ilk defa 2 bin 400 kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Atatürk siluetinin hazırlıklarına devam edildi.









İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim