Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak
Bundan böyle eksi bakiye ile yolcu bindirmeyeceklerinin de altını çizen Başkan Kocaoğlu, “Artık eksi bakiye ile yolcu bindirmeyeceğimizi ve bir an evvel bu kartlarının doldurulması gerektiğini ilk defa buradan tüm kamuoyuna duyurmak istiyorum.

Bu krizi en az hatayla, daha doğrusu vatandaşımıza en az yansıtarak çözmek bizim görevimizdir. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Bürokrat arkadaşlarımızla birlikte, ben dün akşam hariç 6-7 gündür toplam 9 saat uyuyabildik. Yani günde 1-1.5 saat uyuyabildik. Sürekli krizi çözmek için uğraştık, didindik. Belli bir noktaya da geldik. Her an, her saat iyileşme devam ediyor” diye konuştu.

Çok sıkışılan yerlerde geçici olarak kağıt bilet kullanılabileceğini de sözlerine ekleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Bilet basılması için talimat verdik. Tek tek de olsa, gişelerde hatta güvenlikçilerde bile satılması yönünde bir düşüncemiz var. Üç-beş kartlara da yoğun yükleme yapılabilmesi gibi...

İzmirli hemşehrilerimizden, bizim hayatı durdurmamak için ve bizim kimseyi işinden etmemek, zamanında ulaşımını sağlamak için yaptığımız bu özveriye en kısa zamanda cevap vererek hepimizin başındaki bu krizin en kısa zamanda atlatılması için destek olmalarını talep ediyorum. Bunu da İzmirli hemşehrilerimizin yapacağından eminim.” 
Editör: TE Bilişim