Saniye saniye dikkatsizlik Saniye saniye dikkatsizlik
 Eşi Gülsüm Koç’un oğullarının kaçırılmasının ardından üzüntüye dayanamayıp 7,5 ay sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirten Veysel Koç, “Eşim vefat edeli 13 ay oldu. Günlük mezarını ziyaret ediyorum. Annesinin son isteği ‘Güzel oğlum bir an önce gel’ diyordu. Annesinin en çok isteği bir an önce kavuşmaktı. Ona da kalbi yetmedi” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın terörün çözümüne ilişkin girişimlerini desteklediğini, İmralı'ya giden BDP milletvekillerinin açıklamalarından sonra da umutlarının arttığını anlatan Koç, “Bizi çocuklarımıza kavuşturmalarını bekliyorum. İnşallah çocuklarımıza kavuşuruz. Yapmış olduklarını açıklamaları gayet düzgün, anlamlı buluyoruz. Hükümetin girişimlerini de destekliyoruz. İnşallah bir an önce bu barış gelir. Doğusu, batısı herkes huzur içerisinde yaşar. Doğuda da, batıda da analar ağlamaz, şehitlerimiz gelmez. Herkesin refah içerisinde yaşamasını isterim” diye konuştu.
Gelini Mihrican, torunları 12 yaşındaki Alican ve 5 yaşındaki Hasan Hüseyin ile Zihni Koç’tan gelecek iyi haberi beklediklerini söyleyen Veysel Koç, “Diğer partilerden de sürece destek vermelerini istiyorum. İnşallah bir gün onlar da destek verirler. Akan kan durur” şeklinde konuştu.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim