Ebru Yaşar; Para İşine Eşim Bakar Ebru Yaşar; Para İşine Eşim Bakar

              Sevdiklerinizden gelecek en güzel hediye ya da kendinizi şımartmanın en güzel yolu The Organic Pharmacy ürünlerinde saklı! 14 Şubat yaklaşırken aklımızda olan tek şey o gün çok güzel olmak ve özel hissetmek. Bu özel günde ortamlarda ışıl ışıl parlarken cildimizin sönük kalmaması için The Organic Pharmacy’nin 3 aşamada cildi en sağlıklı görüntüsüne kavuşturan harika ürünleri var.

Carrot Butter Cleanser

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu ürün cildi temizlemesinin yanı sıra içerisindeki Biberiye, Havuç ve Shea yağı ile deriye yumuşaklık ve sakinlik kazandırır. Lavanta ve papatya özleriyle ise hoş kokular yayar.Kylie Minogue diyor ki; “The Organic Pharmacy’e Carrot Butter Cleanser ile aşık oldum”.

Herbal Toner

18 organik bitki içeren bu tonik temizlemeden sonra cildi canlandırır, besin özlerinin kompleksi ile nemlendirir. Gözenekleri en aza indirirken içerisindeki Taze Sicilya Limonu ile cildin güçlenmesine yardımcı olur.

Double Rose Rejuvenating

Yüzde ağırlık hissi yaratmayan bu nemlendirici tüm cilt tiplerine uyarken hassas ve kılcal damarlı ciltler içinde bulunmaz bir üründür. İçeriğinde zencefil,gotu kola, kadifeçiçeği, gül ve kuşburnu ile harmanlanmış olması cildi besler ve hücre yenilenmesine yardımcı olur.

Dünyaca ünlü model Jodie Kidd bu ürün için diyor ki; “ Issız bir adada kalmış olsaydım, muhtemelen yanıma The Organic Pharmacy’nin Double Rose Rejuvenating Face Cream paketini isterdim”.

Editör: TE Bilişim