Uzmanlar uyarıyor!  Toksik bir ilişki yaşam enerjisi azaltıyor! Uzmanlar uyarıyor! Toksik bir ilişki yaşam enerjisi azaltıyor!
Uzun yıllardır ATV ekranlarında sayısız cinayetin çözülmesini sağlayan Müge Anlı, bu kez de günlerdir bulunamayan küçük Irmak olayındaki sır perdesini araladı. Ve bir hafta süren araştırmanın ardından ortaya çıkanlar, gerçekten tüyler ürpertici oldu.

Mahalle sakinleri, kaybolan küçük kızın yakınlarda bulunan hurdacının bulunduğu yerde olabileceğini söylediler. Bunun üzerine hurdacı Himmet Aktürk’ün yanına giden ekip, kendisinden de Irmak’ı en son onun gördüğü ve evinin önünde oturduğu bilgisini öğrendi. Küçük kızı son gören kişi Himmet A. olduğu için de, hemen Alaşehir Emniyeti, özel bir ekiple arama çalışmalarına başladı.

Ancak Himmet A.’nın açıklamaları tutarsızdı, bu yüzden de küçük kızın kaybolmasındaki tek şüpheli isim kendisiydi. Ayrıca mahalle sakinleri, Himmet A.’nın küçük çocuklara karşı zaafı olduğunu söylüyorlardı. Himmet A., kendi öz yeğenine cinsel istimsmarda bulunduğu için, daha önce 1,5 yıl hapis yatmıştı.

Dünkü canlı yayında, yine iddialar Himmet Aktürk’ün üzerindeydi ancak kendisi suçunu israrla reddediyordu. Ama yayın arasında, baskı ve israr üzerine Irmak’ı kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Kurduğu cümleler, gerçekten insanın kanını donduran cinstendi. Küçücük kızın katili Himmet Aktürk, işlediği cinayeti “Kadınlarla birlikte olamıyorum. Parasızlıktan işte…” diyerek anlattı.

Bu itiraf üzerine, Himmet A.’nın belirttiği konumda özel arama ekipleriyle, arama çalışmaları başlatıldı.

Elbette söyleyecek çok şey var ama bu görüntülerden sonra, sözlerin hepsi boğazımızda düğümlendi. En başta Irmak’ın ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Daha sonra ise, bir daha böyle olayların yaşanmaması için, tüm suçlarının hak ettiği cezayı bulmasını umuyoruz…
Editör: TE Bilişim