Karabağlar’da “Sosyal Destek Kartı” Karabağlar’da “Sosyal Destek Kartı”
Dernek Başkanı Aydan Kurt Nacar ve dernek üyelerinin katıldığı ziyarette kadınlar, Karabağlar Belediyesi ile birlikte Karabağlar ve İzmir’de yaşayan kadınlara yönelik sosyal projeler hazırlamak istediklerini belirttiler. Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları Başkan Selvitopu ile paylaşan kadınlar, bundan sonra da sosyal projelerde görev almak istediklerini, güçbirliği içerisinde Karabağlar’a daha faydalı olacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışını benimsediklerini hatırlatarak Karabağlar’a hizmet etme noktasında kadınların da katılımcı yönetim anlayışında yer alacaklarını söyledi. Toplum yararına olan tüm sosyal projelerde dayanışmaya her zaman açık olduklarını belirten Muhittin Selvitopu, “480 nüfuslu Karabağlar’ı hep birlikte yöneteceğiz.” Mesajı verdi.

DAYANIŞMA BİZE GÜÇ KATAR

Başkan Selvitopu derneğin çalışmalarını çok başarılı bulduğunu da vurgulayarak şunları söyledi. “ “İlçemizde kadınlarla ortak çalışmalar yapmaktan, onlarla ortak projelerde yer almaktan büyük mutluluk duyarım. İZKAB da ilçemizde kadınlarla ilgili çok güzel çalışmalar yapan bir dernek. Sosyal projelerini bizlerle paylaşmaları bize güç katar. Derneğin bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum.” dedi.

Ziyarette, İZKAB Başkanı Aydan Kurt Nacar Başkan Selvitopu’na kadınların dernekte el sanatları kursunda Quilin Kağıt Katlama Sanatı tekniğiyle yapılan tablo hediye etti.
 
Editör: TE Bilişim