Karabağlar’da “Sosyal Destek Kartı” Karabağlar’da “Sosyal Destek Kartı”
 Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ve meclis üyesi adayı bünyamin demir İnönü Caddesi'nde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu ve ekibiyle karşılaştı. İkilinin buluşmasından dostluk mesajları çıktı. 


AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hatay İnönü Cadesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdüren Kalkan, CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu ile karşılaştı.

İki başkan adayın karşılaşmasından dostluk mesajları çıktı. İki belediye başkan adyının karşılaşmalarının İzmir'de demokrasiye örnek olması gerektiğini belirten Kalkan, “İzmir demokrasinin başkentidir. Karabağlar'da bu seçim yarışının sonunda dostluk kazansın.

Bu karşılaşmamız İzmir'de bütün ilçelerde ki yarışa örnek olsun” ifadelerini kullandı. CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhttin Selvitopu ise Kalkan'a çıktıkları bu yolda dostça mücadele edeceklerini belirterek, karanfil hadiye etti.
Editör: TE Bilişim