İzmir'de minibüs inşaat alanına devrildi İzmir'de minibüs inşaat alanına devrildi
Bu hafta sonu Eski İzmir’deki Kartal Parkı’nda düzenlenen kahvaltıya yaklaşık 3 bin kişi katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ve çok sayıda partilinin de katıldığı kahvaltıda, CHP’nin yerel seçimlerde büyük farkla seçim alacağı vurgulandı.
Kartal Parkı’nda kurulan kahvaltı masalarında yaklaşık 3 bin vatandaşla buluşan partililer, güçbirliği mesajı verdi. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, vatandaşları tek tek selamladı, "CHP her zaman sessizin sesi, yoksulun yanında olmaya devam edecektir. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizler bir arada yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. CHP'nin ülke iktidarını, halk iktidarını kuracağız" dedi. Manduz'un konuşması sırasında sık sık “İşte başkan işte örgüt, Karabağlar seninle gurur duyuyor” sloganları ile kesildi.

Konuşmasında, Karabağlar Bölgesi’nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, “Kentimizde kent dönüşüm zorunludur. Dönüşüm İzmir Büyükşehir Belediyesi kanuna göre değil, halkın rızası ile olacak. Bu dönüşüm için kimseyi gönülsüz çağırmıyoruz. Dönüşüm rantını bu bölgede yaşayan insanlar alacak. Belediyenin öncülüğünde gerçekleşecek ama İzmir Büyükşehir Belediyesi 1 kuruş almayacak. Rant o bölgede yaşayan vatandaşın olacak. Gereksiz konulara kulak asmayın. Halkın menfaatleri için çaba harcadığımızı hatırlatarak diyorum ki hep birlikte gönül birliğiyle hareket edelim. Zaten Türkiye'nin en güzel, en aydınlık şehri olan İzmir'i daha da ileri taşıyacağız daha da güzelleştireceğiz" dedi.

Güzel ve başarılı bir kadroyla çalışmalarını sürdüklerini kaydeden Kürüm, " Yerel seçimlere beş aydan fazla süre var. 2009 seçimlerinde İzmir'de zafer kazanmış insanların tamamı var. Bugün burada şunu da görecekler biz bu kadroyla bu yürekle Karabağlar'ı AKP'ye vermeyeceğiz. Buraya katılan tüm partili arkadaşlarım ve vatandaşlardan CHP bayrağını Karabağlar'dan indirmeyeceğine dair söz istiyorum” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, Karabağlar’ın İzmir’in kalbi olduğuna dikkati çekti, “Türkiye'nin her bölgesinden insanlar İzmir'e gelerek, kimlikleri konusunda sorgulamaya maruz kalmadan yaşamak istiyor. Karabağlar İzmir'in kalbi ve biz hançer sokturtmayacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim