Karşıyaka'da ilk yardım kursları aralıksız devam ediyor Karşıyaka'da ilk yardım kursları aralıksız devam ediyor
Karşıyaka sahilinde gerçekleşen kortej yürüyüşü ile festivalin startını veren Karşıyakalılar, Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki Yonca Lodi konserinde ise doyasıya eğlendi. Gecenin sürprizi ise, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’tan geldi. Başkan Durak, Lodi’nin doğum gününü, sahnede pasta keserek kutladı. 
18-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Karşıyaka Festivali, Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’ndan Bostanlı Rekreasyon Alanı’na kadar süren kortej yürüyüşü ile başladı. Karşıyaka’nın yeni Kaymakamı Sadettin Yücel’in de katıldığı kortejde, Belediye Başkanı Cevat Durak ve eşi Birsen Durak, vatandaşlarla birlikte 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüdü.
Vatandaşların evlerinden alkışlarla destek verdiği kortej, konser alanına ulaştığında ise coşku ikiye katlandı. Festival alanını dolduran binlerce Karşıyakalı, pop müziğin ünlü ismi Yonca Lodi’nin şarkılarıyla unutulmaz bir gece geçirdi.
Karşıyakalılarla birlikte coşkuyla şarkılarını söyleyen Lodi’yi bir de sürpriz bekliyordu. Sahneye gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, sanatçının doğum gününü pasta keserek kutladı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Yonca Lodi, Başkan Durak’a teşekkür ederek, “Bugün o kadar çok pasta kestim ki; ama en özeli bu oldu” diye duygularını dile getirdi.
Üç gün sürecek olan Karşıyaka Festivali’nde, 19 Eylül’de Harem Seraglio Dans Gurubu’nun gösterisi, 20 Eylül’de ise, Zülfü Livaneli konseri yer alacak. Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki konser ve gösteriler saat:21.00’de başlayacak.

Editör: TE Bilişim