Karşıyaka’da çevre düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor Karşıyaka’da çevre düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor
Şölen’de geleneksel hamsi ikramı 22 Aralık Pazar günü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın katılımı ile yapılacak.
Karşıyaka Belediyesi, Karadeniz Federasyonları Konfederasyonu (KAREKON), Çorum Dernekleri Federasyonu, Karşıyaka Karadenizliler Kültür ver Yardımlaşma Derneği, Tokatlılar Derneği, Amasyalılar Derneği ve Karadenizliler Dernekleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen “ Hamsi Şöleni” nder her gün farklı etkinlikler gerçekleştirilecek. 23 Aralık’a kadar sürecek etkinlikte Karadeniz kültürünü yakından tanımak isteyenlere her gün farklı etkinlikler sunulacak.

5 TON HAMSİ PAZAR GÜNÜ DAĞITILACAK

Hamsi Şöleni’nde en büyük etkinlikler Pazar günü gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak saat 13.00’te törene katılıp, 5 ton hamsinin halka dağıtımını başlatacak. Konuşmalardan sonra ise Karadeniz şarkıları ile tüm Karadenizlilerin sevgisini kazanan Fuat Saka saat 14.00’te sahneye çıkacak. Gün boyunca alanda müzikler sürecek, horonlar çekilecek.

Tüm İzmirlileri Hamsi Şöleni’ne davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Hafta sonu Karşıyaka çok renkli etkinliklere sahne olacak. Karadeniz yöresi güzelliklerini yaşamak isteyen hemşerilerimi alana bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim