Karşıyaka’da seçim ve bayrama çifte kutlama Karşıyaka’da seçim ve bayrama çifte kutlama
Üniversitelerin toplum sağlığına katkısı ve “Tedavi Sonrası Evde Bakım Hizmetleri”nin konuşulduğu toplantı, DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Refik Mas ve Hastane Başmüdürü Tevfik Eser’in önderliğinde Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Karşıyaka Polikliniği binasında yapıldı. 
İlçe Kaymakamı Sadettin Yücel açılış konuşmasında; halk sağlığının çok önemli olduğunu, sağlık kurumları ve özellikle üniversitelerin destekleri ile toplum sağlığını korumaya yönelik yeni çalışmaların yapılabileceğini belirtti. Kaymakam Yücel, Karşıyaka Hükümet Konağı’na tahsis etmeyi planladıkları ek binada poliklinik hizmeti verebilecek bir ünite kurmak arzusunda olduğunu ifade etti.
DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Refik Mas da, üniversite hastanesi olarak halkla, toplumla buluşmaya her zaman özen gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Evde Bakım Hizmeti, devletimizin hassasiyetle üzerinde durduğu bir konu. Biz de hastanın ayağına poliklinik hizmetini özellikle hastanemizin bulunduğu Narlıdere Bölgesi’nde etkin olarak sağlıyoruz. Koşullar ölçüsünde yakında Alsancak ve Karşıyaka’da da Evde Poliklinik Hizmetleri’ne başlayacağız. Kurum olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim