Ümit Özlale Karşıyaka'ya Çıkarma Yaptı Ümit Özlale Karşıyaka'ya Çıkarma Yaptı
 Kapı kapı dolaşan ve sıkmadık el bırakmayan Akpınar'a Karşıyakalılar da yoğun ilgi gösterdi. Sorunları dinleyen ve projelerini anlatan Akpınar, dükkan sahipleriyle tavla oynayarak yorgunluk attı.

Karşıyaka'nın 50 yılını planladıklarını söyleyen CHP adayı Akpınar "Karşıyaka, temiz ve ferah sokakları ile mutlu insanların kenti olacak" dedi. Akpınar, hükumetin, stat konusunda Karşıyakalıları oyaladığını, asıl hedefin yeni rant alanları yaratmak olduğunu da söyledi. 

STAT DEĞİL, RANT HEDEFİ

Karşıyaka'ya yapılması düşünülen yeni stat projesi ile ilgili görüşlerini açıklayan CHP adayı Akpınar, hükumetin, Karşıyakalıları kandırdığını ve hazırlanan göstermelik projeyle puan toplanmaya çalışıldığını söyledi. Akpınar "Stat projesini, seçim vaadi haline getirdiler.

Göreceksiniz, kazma bile vuramayacaklar. Seçimden sonra da bir yalan uydurup, orayı ranta kurban etmenin yollarını arayacaklar. İzin verin de Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy'e örnek bir spor kompleksi yapsın. Hizmet böyle olur.
Helikoptere binerek, Karşıyaka semalarından boş arsa arayan, rant kovalayan bir anlayış Karşıyakalının derdine çare olamaz" diye konuştu.

HEDEF YÜZDE 80

Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Karşıyaka'yı kucaklayacaklarını ve hayata geçirecekleri projelerle Türkiye'ye örnek bir rol model olacaklarını söyleyen Akpınar "Karşıyaka'nın her tarafına eşit hizmet götüreceğim. Kentin bugününü değil, gelecekteki 50 yılını planlayacağız.

Temiz ve ferah sokaklarımızda, mutlu Karşıyakalılar yaratacağız. İlçemizin simgesi olan Çarşı'yı ve yan sokaklarını 24 saat canlı bir hale getireceğiz.

Vatandaş ve belediye olarak el ele vereceğiz, herkesin gelip yaşamak isteyeceği bir belediye yaratacağız. Kenti denizle barıştıracağız. Görev yaparken, Gezi Parkı'ndaki direniş ruhunu kendimize rehber kabul edeceğiz. Yüzde 80 oyla göreve geleceğimi düşünüyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim