Karşıyaka’nın en güzelleri seçiliyor! Karşıyaka’nın en güzelleri seçiliyor!
Fiziki projelere ve altyapı yatırımlarına ara vermeden devam eden Karşıyaka Belediyesi, kentin sokaklarını ve caddelerini daha modern hale getirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Goncalar ve Nergis arasında kalan ve ilçenin en işlek caddelerinden biri olan Ali Alp Böke Caddesi’nde yenileme çalışması başlatıldı.

Ekipler bu kapsamda, cadde üzerinde yıpranan, bozulan ve kullanımı olanaksız hale gelen kaldırım taşları yenileyerek yaklaşık 10 bin metrekare kilit taşı döşenecek.

Cadde üzerinde bulunan yağmur suyu giderleri, ızgaralar, kanaletler ve bordürler de baştan sona yenileneceği bildirildi.

ALT YAPIYA 2 MİLYON LİRA
Yaz ayları boyunca Karşıyaka’nın 10 farklı mahallesinde yol, kaldırım bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Çalışmalar kapsamında, asfalt ve beton kaplama, parke taşı döşeme ve kaldırım, yol onarımları gerçekleştirileceği ve tüm bu işler için toplamda 2 milyon liralık yatırıma imza atılacağı öğrenildi. 


Karşıyaka’yı daha yaşanabilir ve modern hale getirmek için çalıştıklarını aktaran Karşıyaka Belediye Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızın tüm mahalle ve sokaklarına eşit hizmet götürüyoruz. Sokaklarımızı daha da güzelleştirmek ve çağdaş bir görünüm kazandırmak için çalışıyoruz.

Daha güzel, daha modern, huzurlu bir Karşıyaka yaratmak bizim öncelikli görevimiz. Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratıyoruz ve kentimizin sorunlarını çözmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Zorunlu olarak yenileme ve onarım ihtiyacı olan bölgelerimizde, altyapı çalışmalarına devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim