4 araç birbirine girdi:11 yaralı 4 araç birbirine girdi:11 yaralı
Samsun’da dün cezaevi çıkışı 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de ağır yaralanmasına neden olduğu ileri sürülen zanlı adliyeye sevk edildi. 
Ünye Açık Cezaevi’nden izine ayrılan ve bir daha dönmeyerek polis tarafından aranan Eşref O. (33) dün öğle saatlerinde, Samsun E Tipi Cezaevi’nde yatmakta olan kardeşinin katili M.A.’nın babası Fehmi ve kardeşi Muhammet A’yı cezaevindeki görüş sonrası silahla ağır yaralamıştı. Kısa bir süre sonra kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınan şahıslardan Muhammet A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba Fehmi A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Saldırının ardından olay yerinden kaçan ve bir süre sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak verdiği adresten kendinin alınmasını isteyen zanlı Eşref O.nun emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ettiği ve “Kardeşimi öldürdükleri için intikam aldım” dediği öğrenildi. 
Katil zanlısı Eşref O., bu sabah saatlerinde geniş güvenlik önemleri altına ve üzerinde çelik yelekle Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim