Din sahtekarı böyle kandırdı Din sahtekarı böyle kandırdı
Kayseri Park, altıncı yılına özel olarak ‘Kazanmayan Kalmasın’ adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanyaya katılmak için 1 Temmuz - 7 Ekim tarihleri arasında Kayseri Park’ta yer alan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli olacak.
Kampanya kapsamında, bir kişi Garanti Konut’tan lüks bir dairenin, altı kişi Avea’nın sponsorluğunda Blackberry 9380 cep telefonunun ve 6 kişi de TTNET’in sponsorluğunda Blackberry Playbook Tablet’in sahibi olacak. Ayrıca Kayseri Park Avea şubesinden kampanyaya katılan herkese çekilişsiz kurasız sürpriz hediyeler verilecek. Kampanya 20 Ekim Cumartesi günü Noter huzurunda yapılacak çekilişle son bulacak.
Renk Kart ile alışveriş renklenecek
“Kazanmayan Kalmasın” adlı kampanyalarıyla aynı anda hayata geçirdikleri Renk Kart uygulaması sayesinde, Kayseri Park ziyaretçilerinin bundan böyle kupon doldurma zahmetine katlanmayacaklarıını açıklayan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, “Kampanya ‘Kayseri Park Renk Kart’ adını taşıyan sadakat kart projesi ile birlikte yürütülecek. Renk Kart’a danışma noktasından doldurulan başvuru formuyla birlikte ücretsiz olarak sahip olunabilecek. Kişiye özel olarak düzenlenecek bu kart ile ziyaretçilerimiz hem mevcut kampanyalara kupon doldurmadan katılabilecekler, hem de her alışverişte puanlar kazanarak biriktirdikleri puanların karşılığında diledikleri ürünlere ücretsiz sahip olabilecekler.” dedi.
Editör: TE Bilişim