Ankara Metrosunda İntihar Şoku!! Ankara Metrosunda İntihar Şoku!!
  Keçiören Belediyesi 4. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'ne yarenler diyarı Çankırı konuk oldu. Gecede, yaren oyunları ve gösterileri sergilendi. Dünya ülkelerini ve Anadolu şehirlerini Keçiören'de buluşturan, Keçiören Belediyesi 4. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin on beşinci gecesine Çankırılılar misafir oldu. Çankırı Gecesi, Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nda düzenlenen iftar yemeği ile başladı. Daha sonra etkinlik alanına geçen katılımcılar, gecede sergilenen oyunları izleyerek parçalarıyla geceyi renklendiren sanatçıları dinledi. Yoğun ilgi gören Çankırı Gecesi'ne Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, Çankırı derneklerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Çankırı Gecesi'nin açılışı Ensar Kardeşler İlahi Grubu ile başladı. İlahi grubunun söylediği ilahiler ve anlatılan hikayeler geceye katılanlara duygusal anlar yaşattı. İlahi grubunun ardından sahne alan Çankırı Dernekler Federasyonu Yaren Ekibi, birbirinden renkli oyunları ve gösterileriyle katılımcıları eğlendirdi. Gecede yaren kültürüne özgü kültürel değerler sahnelenerek Çankırı, Keçiören'e taşındı. Gösterilerin ardından bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çankırılılara gösterdikleri performanslar ve renkli gösterileri için teşekkür etti. Çankırı'nın farkını ortaya koyduğunu belirten Başkan Ak, "Çankırı'nın güzel esintisini hep beraber yaşadık. Güzel bir yaren akşamı geçirdik. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can da Keçiören'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi ve hediye takdim etti. Federasyon Başkanı Adem Can da Başkan Ak'a teşekkür plaketi vererek, Çankırı'ya özgü yaren elbisesi hediye etti. Gecede sahne alan Çankırılı sanatçılar da söyledikleri parçalarla Keçiörenlilere eğlenceli saatler yaşattı. Gecenin sonunda protokol üyeleri birlikte Çankırı Evi'nin açılışını yaptı. 

İzmir haber

Editör: TE Bilişim