Karısının evinde kaldığı kişiyi öldürdü Karısının evinde kaldığı kişiyi öldürdü
 Her yıl olduğu gibi bu yılda festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.  Bu yıl 42. si düzenlenecek olan Kemalpaşa Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bu yıl düzenlenecek olan festivalin 9 gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

Karakayalı, "Geçtiğimiz dönemlerde sadece 1 gün yapılan festivalin içerini genişleterek 9 güne çıkardık. Bu etkinlikler çerçevesinde, satranç turnuvası, sergiler, yemek yarışması gibi etkinliklerde olacak. Bunların dışında yerel ve ulusal sanatçılarımızda festivalimize renk katacak. Bu yıl, Grup 84, Orhan Ölmez, Grup Karmate Gökçe ve Feridun Düzağaç festivalimizin sanatçıları. 26 Mayısta başlayacak olan etkinlikler, 03 Haziran?da yapacağımız final ile sona erecek.

Ben tüm İzmir'li hemşerilerimizi festivalimize bekliyorum." dedi. Festivalde, 30 Mayıs 2012 tarihinde Seksendört, 01 Haziran 2012 tarihinde Orhan Ölmez, 02 Haziran 2012 tarihinde Grup Karmate, 03 Haziran 2012 festival finalinde ise Gökçe ve Feridun Düzağaç sahne alacak.




Editör: TE Bilişim