Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak! Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak!
Burada değişim istiyorsanız bize ve AK Parti’ye sahip çıkın. Karşıyaka’ya AK belediyecilik lazım” dedi. 

30 Mart seçimlerine 1 aydan az bir zaman kala seçim çalışmalarını iyice yoğunlaştıran AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, önceki günde Karşıyaka Örnekköy ve Elit Sitesi'nde temaslarda bulundu. Örnekköy ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Tanfer Kemerli, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde hem kendisine hem de partilerine destek çıkılmasını istedi.

ÖRNEKKÖY’E KAPALI PAZARYERİ SÖZÜ
Esnaf ziyaretleriyle başlayan programına Örnekköy’de gerçekleştirdiği incelemelerle devam eden Kemerli, semtte bulunan pazaryerine yağan yağmurla su bastığını görünce mevcut belediye yönetimini sert dille eleştirdi. Pazaryeri esnafının kapalı pazaryeri talebine olumlu karşılayan Kemerli, “Kapalı kapılar ardından belediyecilik yapanlar belli oluyor. Buranın halini görmeyenler, oturdukları koltuklara yapışıp kalanlar Karşıyaka’nın durumundan bi haberler. Karşıyaka’ya AK belediyecilik lazım” dedi.

KARŞIYAKA’NIN ADINI TÜRKİYE’YE DUYURMASI LAZIM
Karşıyaka’nın her alanda yapılacak projelerle adını Türkiye’ye duyurması gerektiğini söyleyen AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, “Sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Binali Yıldırım’la birlikte Karşıyaka ve İzmir’i kalkındıracağız. Yaşadığınız mahalleleri, semti ve sokakları daha modern daha yaşanılabilir yerler olarak görmek istiyorsanız desteklerinizi bekliyoruz.

Biz sizlere en iyi şartlarda yaşama imkanı sağlamak için buradayız, desteğinizle bütün sıkıntılarımızı çözeceğiz. Bunun için gerekli altyapımız mevcut. Artık Karşıyaka'nın Türkiye'ye adını duyurması gerek. Bunların hepsini sizinle başaracağız” ifadelerinde bulundu.

Örnekköy temaslarının ardından Karşıyaka Elit Sitesi’nde de esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Partili genç başkan adayı Tanfer Kemerli, daha sonra merkez seçim bürosuna geçerek partililerle bir araya geldi.

Editör: TE Bilişim