Kafasına tuğla ile vurup bıçakladılar Kafasına tuğla ile vurup bıçakladılar
 Edinilen bilgiye göre, Hacı Yusuf Özataş (25) isimli şahıs ile M.A.A. ve İ.G. ile H.Ç. adlı bayan arasında kız meselesi nedeniyle Musalla Mahallesi 1315 sokak içerisinde tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Hacı Yusuf Özataş isimli şahıs vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralanan şahıs olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Hacı Yusuf Özataş, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden şahsın cesedi incelenmek üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Öte yandan, bir kişinin ölümüne sebep olan M.A.A. ve İ.G. ile H.Ç. adlı bayan Malatya’da yakalanarak gözaltına alındı.


Olayın şüphelilerinin Malatya’ya kaçtıklarının bildirilmesi üzerine Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonrasında şüpheliler M.A.A, İ.G. ile H.Ç. adlı bayan gözaltına alındı. Şüpheliler, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Şüpheli M.A.A.’nın "öldürülen şahsın kız arkadaşı H.Ç’yi rahatsız ettiği ve bu nedenle olayın meydana geldiğini" iddia ettiği öğrenildi.
Şüpheliler Adıyaman’a gönderildi.

Editör: TE Bilişim