Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
 İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Hülya Güven ve Oğuz Oyan, CHP İl Başkanı Ali Engin, Urla İlçe Yusuf Baratalı ve Belediye Başkan Adayı Sibel Uyar’ın da katıldığı mitingde konuşan Kocaoğlu, “Biz laf olsun diye İzmir Türkiye’nin en aydınlık en gelişmiş kenti İzmir demiyoruz. İzmirli palavraya, tehdide, aba altından sopa göstermeye gelmez, kül yutmaz, adamı 100 metreden, gözünden tanır. Ona göre oy verir” dedi.

İzmir’den oy istemek için ilk önce hizmet yapılması gerektiğini ifade eden Başkan Kocaoğlu, “Seçime 16 gün kala havlu attılar, iş bitti. Uydurma projelerle yola çıktılar. Pilleri bitti. İnandırıcı değiller. Sözünden dönemeyen adamın sözüne güvenilir. ‘Belediye başkanı oldu yan geldi yattı’ diyorlar.

10 senede yaptıklarımızı bağıra bağıra anlatıyoruz. Siz ne yaptınız? Beklediniz, İzmirliye ‘oy ver hizmet yaparız’ dediniz. Önce hizmeti yapacaksın. Ben diz çökmeyeceğim, İzmir’e hizmet için sen diz çökeceksin” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu, Bergama’da yapacakları mitingin iptal edilmesine de tepki gösterdi.

“10 KAT FAZLA ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM”

CHP’nin Urla Belediye Başkanı Adayı Sibel Uyar da, “İzmir’de iki tane kadın aday var. Bu öylesine büyük bir sorumluluk ki, bundan sonraki süreçte kadın siyasetçilerinin önünü açabilmek için 1 değil 10 kat fazla çalışmak zorundayım. Yeni bir Urla için yola çıktık. Yeni Urla; katılımcı, şeffaf, hesap verebilir, denetime açık olacak. Urla, Türkiye’ye sosyal belediyeciliğin örneği olacak” dedi.
Editör: TE Bilişim