Lokmalar Ballıkuyu’da paylaşıldı Lokmalar Ballıkuyu’da paylaşıldı
Semt merkezinin tarih kokan binasında açılan sergiye Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seçkin Aktaş, Kadın Haklarını Koruma Derneği Başkanı Engin Demir, kursiyerler ve öğretmenler katıldı.

24 BİN KURSİYERİN 10 BİNİ KONAK’TA

Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen sergi açılışında konuşan Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seçkin Aktaş, Konak Belediyesi bünyesinde açılan her kursta, hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin çok mutlu olduğunu söyledi. Aktaş, “24 bin kursiyerin 10 bini Konak Belediyesi’nin çatısı altında eğitim gördü. Buna imkan veren, her açıdan bizimle birlikte olan, sıcaklığını esirgemeyen Hakan Tartan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.Kadın Haklarını Koruma Derneği Başkanı Engin Demir ise tüm kadınlar adına Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkür ederek ‘Kadın Dostu Başkan’ kimliğini vurguladı.

“BİZ HİZMET SEVDALISIYIZ”


Saadet Mirci Semt Merkezi kursiyerleri tarafından ‘Kadın dostu başkan’ alkışları arasında karşılanan ve sevgi seli içinde konuşmasını gerçekleştiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, toplumların kadının gücüyle ilerleyeceğine dikkat çekti. Kurslara 10 bin kadının “hayatta ben de varım” dediğini söyleyen Başkan Tartan şöyle konuştu:“Bugün yaşadığımız başarıyı, yüzlerdeki gülümsemeyi, el ele vererek gerçekleştirdik. Biz hizmet sevdalısıyız. Yerel yönetimlerde hiçbir zaman siyaset olmaz, sadece hizmet olur. Bu yıl Sevgi Evlerinde 10 bin kadın yaşamın içine girdi, sosyal terapi imkanı buldu, meslek edindi, yaşamın zorlukları içinde umuda bir yol oluşturdu. Kadın, gücünü gösterdiği ve ‘ben de varım’ dediği noktada toplum da ilerliyor. Kadının gücünü ortaya koyması Türkiye’ye kazandırıyor.”

Konak Belediyesi Haberleri










Editör: TE Bilişim