Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
  Mersinli Mahallesi sakinleri de dayanışma ve paylaşım içinde iftar sofrasına oturdu. Hazırlanan masalarda hep birlikte iftar saatini bekleyen vatandaşlar orucunu hurmayla açtı. Muhabbetle geçen iftar yemeğin ardından, sahneye Türk tiyatrosunun ve Ramazan ayının simge oyunu Karagöz ve Hacivat çıktı. Özellikle çocukların kahkahalar eşliğinde izlediği Karagöz ve Hacivat, büyükleri de çocukluk günlerinin güzel anılarına götürdü. Gölge oyununun hemen ardından Meddah ve orta oyunu gösterileri ise Ramazan ayının getirdiği iyimser ruhu, gülümsemeyle pekiştirdi. Mersinli Mahallesi sakinleri, Ramazan akşamını güzel nağmelerin seslendirildiği fasıl dinletisiyle noktaladı.
Konak’ta Ramazan ayının dostluk ve kardeşlik ortamında yaşandığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kalabalık sofralarda oruç açmanın mutluluk verdiğini söyledi. ‘Bir sofra da sen kur’ kampanyasını bir kez daha hatırlatan Başkan Tartan şöyle konuştu: “Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün farklı bir noktada İzmirlilerle buluştuk, orucumuzu birlikte açtık. İftar sofrası kalabalıksa, oruç sevgiyle kardeşlikle açılıyorsa daha anlamlı. ‘Bir sofra da sen kur’ kampanyamız da büyük ilgi gördü. Bugüne kadar beş bin vatandaşımız bu kampanya ile oruçlarını açtı. Hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahipleri arasında muhteşem bir köprü kuruldu. Bu köprü sevgi, dayanışma, paylaşım köprüsü. Ramazan ayını, son gününe dek güzelliklerle yaşamak, sıkıntıları, kavgaları uzakta bırakmak, sofralara gülümsemeyle oturmak gerekiyor.”





İzmir haber

Editör: TE Bilişim