Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi
  Bir karış toprağı bile yeşil alan ve parka dönüştüren Konak Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlükleri son olarak Gültepe halkına yeni bir park armağan etti. Gültepe’de 2376 Sokak Parkı vatandaşların katıldığı bir törenle hizmete açıldı. 
2376 Sokak Parkı adı verilen parkın açılışı Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Çetin Güven ve meclis üyeleri açılış kurdelesini kesmesiyle gerçekleşti.
Açılışta konuşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, göreve başladığı günden bu yana Konak sınırları içindeki yeşil alan oranını beş kat arttırdıklarını söyledi. Başkan Tartan, Cumhuriyet tarihinin en büyük rekreasyon alanı olan Kançeşme Mesire Alanı'nı da Gültepe'de hizmete sokacaklarını sözlerine ekledi.
Başkan Tartan, sözlerini, "Bir karış toprağı görsek park yapacağız sözü vermiştik. Muhtarlarımızın da yardımı sayesinde bugün Yavuz Selim Mahallesi’ne güzel bir park kazandırmış olduk. Kentin küçük bir yerini daha yeşille buluşturduk. Yapılan güzellikleri koruyup, gelecek kuşaklara bırakmak sizin elinizde. Buralar size emanet. Emeği geçen herkesin eline sağlık” şeklinde noktaladı.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim