Konaklı Kadınlar Denizle Buluşuyor.. Konaklı Kadınlar Denizle Buluşuyor..
Erkek takımı 1.'inci Lig A klasman grubuna, kadın takımı ise süper lige yükseldi. Karşılaşmalardan yenilgisiz ayrılan her iki ekibin sporcuları için Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, şampiyonluk gecesi düzenledi.
7-9 Mart tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen karşılaşmalarda Altınordu Konak Belediyesi kadın ve erkek hentbol takımları çifte mutluluk yaşattı. Her iki takım da rakiplerini geçerek şampiyonluk kupasını kaldırdılar. Erkekler 1. Lig A Klasman yükselme final grubu maçlarında Rize Gençlik Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni yenerek şampiyon olan kırmızı lacivertli takım birinci lig A klasmanına yükseldi.
Aynı tarihlerde bir başka heyecan da yine Ankara’da kadınlar süper lig final karşılaşmalarında yaşandı. Final maçlarında Van Gençlik Spor Kulübü, Ankara Gazete Yeni Mahalle Spor ve Antalya Türk Telekom Spor Kulübü’nü yenen kadın hentbolcular süper lige yükseldi.
İki mutluluğu aynı anda yaşadıklarını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bu akşam (12 Mart Salı akşamı) fuar evlendirme memurluğunda sporcu ve yöneticiler ile bir araya gelerek başarıyı kutlayacak.
Editör: TE Bilişim