O cinayetin katili ’Profesör' çıktı O cinayetin katili ’Profesör' çıktı
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Konya-Ereğli karayolunda doğu illerinden uyuşturucu getirilebileceği bilgisi üzerine uygulama başlattı. Yolcu otobüslerini durduran polis, Ares ve Irmak isimli narkotik köpekleriyle bagajlarda arama yaptı. Yapılan aramalar sırasında narkotik köpeklerinin tepki verdiği bir valiz açılarak incelendi. İncelemede valizin içerisinde üzerine pul biber ve maydanoz ile kamufle edilmiş 4 paket halinde 17 kilogram esrar ele geçirildi.


17 KİLO ESRARLA YAKALANDI ‘İÇİCİYİM’ DEDİ

Narkotik köpeklerinin tespit ettiği esrarı bulan polis, valizin sahibi Gökhan B.'yi (27) otobüsten indirdikten sonra gözaltına aldı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra KOM Şubesi'ne götürülerek sorgulanan Gökhan B.'nin, esrar bulunan valizin içerisine pul biber ve maydanoz koyarak köpeklerin koku almasını önlemeye çalıştığı ifade edildi. Bu çözüme rağmen yakalanmaktan kurtulamayan şüpheli şahsın, 17 kilogram uyuşturucuyla yakalanmasına rağmen polislere içici olduğunu söyledi.

Uyuşturucu, hırsızlık ve yaralama gibi çeşitli suçlardan 19 kaydının bulunduğu öğrenilen Gökhan B., şubedeki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Editör: TE Bilişim