İki kız kardeş gölde boğuldu İki kız kardeş gölde boğuldu
Özel harekat polislerinin kapıları koç boynuzu ve balyozlarla kırdığı evlerde 30 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği şehirde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüphelileri teknik takibe aldı. Daha önce Aralık ve Mayıs ayında peş peşe operasyon düzenleyen polis üçüncü baskınını bugün şafak vakti yaptı.

Gün ışığı ile birlikte 100 araç ve 300 polis merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle’yi sararak abluka altına aldı. Özel harekat polisleri evlerin kapılarını koç boynuzu ve balyozlarla kırarak içeri girdi. Bu sırada baskını fark eden şüphelilerden Mehmet Ö. (24) yarım kilo esrarla kaçarken yakalandı. Operasyon kapsamında 30 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler arasında 2 aylık kundaktaki bebeğiyle gözaltına alınan bir kadın ile hamile bir kadının da olması dikkat çekti. Şüpheliler, KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Geçen yıl Aralık ayında yapılan ilk operasyona 73 kişi tutuklanırken, iki hafta önce yapılan ikinci operasyonda ise 35 kişi tutuklanmıştı. Tutuklanan şüphelilerden, kokain, eroin, hap ve esrar ele geçirilmişti.





Editör: TE Bilişim