Feci kaza: 2 ölü, 13 yaralı Feci kaza: 2 ölü, 13 yaralı
  Çorlu`da Atatürk Bulvarı Pazartesi Pazarı girişinden geçen elektrik tellerinin kopması sonucu tehlikeli anlar yaşandı. Atatürk Bulvarını kullanan araçların kırmızı ışıkta beklediği sırada kıvılcımlar saçarak kopan teller sürücüler ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabahın erken saatlerinde yaşanan bu olayın ardından Muhittin Mahallesi ve Reşadiye Mahallesinin bir bölümü bir süre elektriksiz kaldı. Atatürk Bulvarının yanı sıra Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi`nden Hallaçoğlu Sokak yönüne girişte de elektrik telleri koptu.
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ekiplerinin kopan elektrik tellerini onarmak için Atatürk Bulvarı ve Hallaçoğlu Sokak girişine ulaşana kadar geçen süre içerisinde yola temas eden elektrik tellerinin tehlike oluşturmasını önlemek ve bölgedeki trafik akışını düzenlemek için devreye polis ekipleri girdi. TREDAŞ görevlileri gelene kadar yol üzerinde tedbir alan ekipler, devre dışı kalan sinyalizasyonların da yarattığı keşmekeşliği önleyebilmek adına trafiği düzenlemek için çaba sarf ettiler.
Kopan elektrik tellerinin Muhittin ve Reşadiye Mahallelerinde elektrik kesintilerine neden olduğunun bildirilmesi üzerine harekete geçen TREDAŞ ekipleri Atatürk Bulvarı ve Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi Hallaçoğlu Sokak girişinde çalışma yaparak kopan telleri yenisi ile değiştirdi. TREDAŞ ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından hatlara yeniden elektrik verilerek bölgeye akımların ulaşması sağlandı.
Ekiplerin çalışmaları boyunca tedbir alarak trafiği düzenleyen trafik ekipleri de elektrik hatlarının ve sinyalizasyonların normale dönmesinin ardından bölgeden ayrılarak trafik akışını normale çevirdiler.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim