30 Martın yaklaşmasıyla ortalık epeyce bir karıştı; Bir birini dinleyenler, paraleller, örgütler ve daha neler neler.

Bu ülkenin hali nice olacak?

Sevgili seçmen kardeşler, hemşeriler siyaset bir yalan oyunudur, istisnalar kaideyi bozmaz. Önümüze koyulan yemeğin yapılışı bilmeden yeriz. Siyasette öyle önümüze ne konacak bakalım ama bunu sindirmeden önce bir soralım ne doğru ne yanlış elbette herkesin bir ideolojisi vardır.

Yalnız ortada bir yolsuzluk varsa neden seçim döneminde ortaya konuyor? Madem ülkenizi düşünüyorsunuz neden BEKLİYORDUNUZ? Neden ülkenin bütün kurumlarını dinliyorsun EY KULAK senin amacın ne iktidarı kovmak mı? Bana bak sen kimin kulağısın sen bir desene senin kulaklarını çekmek lazım.

Metin ŞENTÜRK 'ü neden dinlediniz, Dediğine göre

'' Benim şarkılarımı dinlemek için dinlediler beni " Metin ŞENTÜRK

Ülkene bir baksana kime güvensen satacak seni

Bu ülkeye yapılanlar az buz değil, seçmencim ülkeni koru bir başkasının kulağından duyduğunla yetinme yazık edersin ülkene, kim bilir belki bir yahudi, bir ermeni torunu musallat olacak başına KULAKTAN DOLMA bilgilere güvenme, aç gerçek tarihini oku senin deden ülkeni 100 yıl satmadı o şehit oldu, senin geleceğin neden 2023 bir düşün ülkeni bir yanlış oyla bir tele kulakla satma demedi deme çok dövünürsün, Müslüman’ın  Müslüman dan başka kardeşi yoktur.