Bağ Evinde Vahşet Bağ Evinde Vahşet
 Çorlu’da geçtiğimiz yıl ve bu yılda geçtiğimiz Kasım ayında yaşanan kuyumcudan yaklaşık 25 bin TL’lik hırsızlık olaylarını gerçekleştiren anne ve kızı, kimlikleri tespit edilerek kıskıvrak yakalandı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Lüleburgaz’da oldukları tespit edilen şüpheli anne ve kız gözaltına alındı.
İddiaya göre, 62 yaşındaki anne E. E ve 37 yaşındaki kızı N. Y ile birlikte kuyumcuya altın almaya geliyorlar. Burada kuyumcuda çalışan görevliye gerdanlık seti almak istediklerini belirten anne ve kızı gerdanlık setlerini incelemeye başlıyorlar. Kuyumcudaki görevlinin gerdanlıkları kutu içerisinde gösterdiği sırada, görevlinin arkasını dönüp dalgınlığından faydalanan anne ve kızı gerdanlık setini kutusuyla birlikte alıyorlar. Gerdanlık setlerini bir süre daha inceledikten sonra setleri beğenmediklerini söyleyerek kuyumcudan ayrılıyorlar.
Yaklaşık 1 saat boyunca kuyumcuda kalan şüphelilerin kuyumcudan ayrılmaları sonrasında gerdanlık setlerini yerlerine koyan kuyumcu mağazasının çalışanı, setlerin bir kutusunun eksik olduğunu belirliyor. Setlerin bir kutusunun eksik olduğunu anlamalarının ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yardım istiyorlar. Olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, işyerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin bir kutu içerisinde iki adet gerdanlık aldığı tespit edildi. Bir kutu içinde bulunan iki adet gerdanlık setinin değerinin 25 bin TL olduğu öğrenildi.
Görüntüleri inceleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipleri yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda şüpheliler N. Y. ve annesi E. E.’nin Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yaşadıklarını tespit etti. Çorlu ve Lüleburgaz polisi anne ve kızının Lüleburgaz’daki evlerine eş zamanlı baskın düzenledi. Evde yapılan aramada çok sayıda altın ile para çıktığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadelerine başvuruldu. Anne ve kızı düzenlenen evraklarının ardından Çorlu Adliyesi’ne sevk edilecek.


İzmir haber

Editör: TE Bilişim