Bucalılar Öykü Arin ve Tüm Lösemililere Umut Oldu Bucalılar Öykü Arin ve Tüm Lösemililere Umut Oldu
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, Göksu Mahallesi’nde yaşayan roman vatandaşların misafiri oldu. Göreve geldikten sonra Buca Belediye Bandosu kurma müjdesini açıklayan Piriştina, bandonun üyelerini de roman mahallesinde yaşayan müzisyenlerden seçecekleri sözünü verdi.

ROMAN HAVASI OYNADI
Buca’yı sokak sokak arşınlamayı sürdüren Genç Başkan Adayı Levent Piriştina, dün akşam roman vatandaşların konuğu oldu. Çok büyük bir coşkuyla karşılanan Piriştina, buradaki hemşerileri ile Roman Havası oynamayı ihmal etmedi.

Belediye başkan adayının performansı büyük alkış aldı. Aday adaylığı ve adaylık süreci boyunca kimseye iş sözü vermediğini, ancak ilçedeki istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar yapacağını belirten Piriştina, “Kimseye iş sözü vermedim, vermem de. Ancak belediyemizde olmayan bir bando kuracağız. Adı da ‘Bucaband’ olacak.

Bandomuzun üyelerini de bu mahalleden seçeceğiz” diye konuştu. Mahalle sakinleri Piriştina’dan sözlerinin sonunda seçimi kazanması durumunda Kibariye’yi Buca’ya getirme sözü istedi. Önce, “Ben kesin gelirim ama Kibariye’yi bilemem” şeklinde espri yapan Levent Piriştina, ısrarlar üzerine bu sözü de Roman hemşerilerine verdi.

Levent Piriştina dün ayrıca, Buca Kent Konseyi Semt Evleri kursiyerleri ile bir araya gelmesinin yanı sıra Ardahan Hanaklılar Derneği ve Balkan Göçmenleri Derneği Buca Şubesi’ni ziyaret etti.

Buca Koop’ta esnaf ziyareti gerçekleştiren Piriştina, Çaldıran Mahallesi’nde sokak buluşması gerçekleştirdi.
Editör: TE Bilişim