Gaziemir'de halil ibrahim sofrası Gaziemir'de halil ibrahim sofrası
Koltuğa ilk olarak Dedeoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Dilan Coşkuner, ardından da Cengizhan Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Emre Vural oturdu.
Başkan Şenol’un makamını devralan çocuklar, kentin yönetimiyle ilgili görüş, öneri isteklerini dile getirerek, projelerini anlattı.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un makamındaki törene çocukların aile ve öğretmenleri katıldı.
Başkanlık koltuğuna ilk oturan Dilan Coşkuner okullara spor tesisleri yapacağını söyleyerek, Sarnıç’ta ki 2B sorununa değindi.
Coşkuner “Sarnıç bölgesinde ki 2B sorunu tüm ailerin yaşantılarını etkiliyor. Bu durumdan çocuklarda etkileniyor. Bu sorunu çözmek için elimden geleni yapacağım” diyerek, Başkan Şenol’u şaşırttı.
Daha sonra koltuğa oturan Emre Vural ise, Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi için Başkan Şenol’a teşekkür etti, 23 Nisan’ın alanlarda kutlanmasının önündeki engellerin kaldırılması gerektiğine değindi.
Çocukları makamında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Şenol, “Geleceğimizin sahibi gençleri donanımlı hale getirmek için okulların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kültürel ve tarihi çalışmalarımızla gençlerimin sosyal yönlerinin gelişmesine katkı koyuyoruz” dedi.
Başkan Şenol, minik başkanlara hediyeler vererek, her zaman onların yanında olacaklarını ve tüm taleplerini belediyeye iletmelerini istedi.

Editör: TE Bilişim