Beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı Beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı
Bakan Şimşek, yaptığı açıklamada, 28 Nisan 2012'de yapacakları sınavla, Gelir İdaresi Başkanlığına 500 gelir uzman yardımcısı alınacağını söyledi.
"500 GELİR UZMAN YARDIMCISI ALMAK İÇİN AÇACAĞI SINAVI DÜN İTİBARIYLA ONAYLADIM"
Açıklamalarını twitter hesabı üzerinden yapan Mehmet Şimek, "Bugün kıymetli gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Gelir İdaresi Başkanlığımızın 500 Gelir Uzman Yardımcısı almak için açacağı sınavı dün itibarıyla onayladım. Sınav tarihi: 28 Nisan 2012 olacak. Detaylar belli olduğunda, özellikle il kontenjanları, onları da sizlerle paylaşacağım" dedi.
"HALKA RAĞMEN SİYASET YAPAN BİR ANLAYIŞTA DEĞİLİZ"
Bakan Şimşek, amaçlarının devleti milletin hizmetkârı yapmak olduğunu ifade ederek, "Bizim düsturumuz devleti bu milletin hizmetkârı yapmaktır. Ülkemin güzel insanı en iyiye layıktır. Biz halka rağmen siyaset yapan bir anlayışta değiliz. Maliye, köklü geleneklerden, kuvvetli bir temelden ve yetkin bürokratlardan beslenen çok nitelikli bir yapıdır. Bu manada göreve geldiğimden bu yana bu saygın kurumu çağın modern ritüellerine uygun bir şekilde geliştirip yüceltmeye çalışıyorum. Aldığımız sonuç,
geldiğimiz noktanın çabalarımızın doğruluğunu destekler nitelikte olduğunu görmek beni heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor" dedi. Bakan Şimşek, açıklamalarını, "Sevgili gençler, hepinize başarılar diliyorum. Bizler sizleri çok seviyoruz, selam ve sevgilerimle" diyerek noktaladı.

Editör: TE Bilişim