Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı! Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!
  Manisa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizi zehirleyip hayatlarını ve ülkemizin geleceğini karartan sokak satıcılarına yönelik operasyonlar yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, Haziran ayı içerisinde il merkezinde S.K., E.Ö., B.K. ve E.A. isimli şahıslardan toplam 9 kilo 450 gram esrar maddesi, aynı soruşturma kapsamında 31.07.2012 günü Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileriyle yapılan müşterek çalışmalarda; Manisa'nın Salihli ilçesinde 1 araç ve 2 şüpheli, Konya'da 2 araç ve 3 şüpheli olmak üzere toplam 3 araç ve 5 şüpheli şahıstan daralı ağırlığı 84 kilo 815 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.
Açıklamada, bugüne kadar yapılan çalışmalarda, toplam 94 kilo 265 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 10 bin TL ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi: "proje kapsamında yakalanan 10 şüpheliden 3’ü daha önce tutuklanmış olup halen gözaltında bulunan 6 şüpheli ise 03.08.2012 tarihinde mevcutlu olarak adli mercilere sevk edilecektir."

İzmir haber

Editör: TE Bilişim