Müsilaj Marmara’ya geri mi döndü? Müsilaj Marmara’ya geri mi döndü?

Marble İzmir için hazırlanan telefon ve akıllı cihazlarda kullanılabilen mobil uygulama, yayına alındı. Marble İzmir uygulaması aracılığıyla fuara dair tüm bilgilere ulaşılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, sektöre katkı sağlamaya, Türk doğal taşının dünyaya açılan kapısı olmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından katılımcısı, yerli ve yabancı ziyaretçi sayısıyla öncü olan Marble İzmir, bu yıl yayına alınan mobil uygulaması ile de Türk doğal taşının daha geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulunacak. Hem Apple Store hem de Google Play’den cep telefonu ve tabletlere indirilebilen Marble İzmir Fair uygulaması ile dünyanın her yerinden Marble İzmir’i duyan, ürünlerden haberdar olmak ve fuara gelmek isteyen herkes bilgilendirilecek. Uygulama, fuar alanındaki katılımcı ve ziyaretçilere kolaylık sağlayacak.

Türkçe ve İngilizce olarak yayınlanan uygulamada; fuar hakkında genel bilgiler, katılımcılar, ürünler, ürün kategorileri, fuar planları, 5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Yarışması, ulaşım ile ilgili bilgilere erişmek mümkün olacak. Ayrıca, uygulamayı kullananlar, ana sayfadaki “Visit İzmir” sitesine yapılan yönlendirme aracılığı ile de İzmir hakkında doğadan tarihe, gastronomiden kültürel zenginliklere ve yapılan diğer fuarlara kadar her türlü bilgiye sahip olma, kenti her yönüyle keşfetme imkânı da bulacak. Ayrıca, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek için Marble İzmir ile ilgili yapılan tüm yenilikleri, eş zamanlı olarak uygulamada tecrübe etmek mümkün olacak. 

Editör: Ersin USTA