Muğla'da Kaza Can Aldı Muğla'da Kaza Can Aldı
Muğla’da son günlerde artan akaryakıt hırsızlığı olaylarına karşı Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, hırsız avına çıktı. Özellikle gece saatlerinde büyük tonajlı kamyonlara dadadan mazot hırsızlarının yakalanması için özel bir tim oluşturan Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, karayolu üzerinde de denetimlerini sıklaştırdı. 
Muğla-Aydın karayolu Bayır beldesi üzerinde Jandarma tarafından yol kontrolleri esnasında şüphe üzerine durdurulan 48 UR 470 plakalı bir araç içinde yapılan aramada, yaklaşık 200 litre hırsızlık olduğu tahmin edilen mazot ele geçirildi. Mazot ile birlikte K.K. (39) ve A.İ. (25) isimli kişiler gözaltına alındı. Jandarma tarafından gözaltına alınan kişilerin yapılan ilk sorgulamalarının ardından Muğla Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecekleri öğrenildi.
Mazot hırsızlığı ile ilgili olarak daha önce de yine Muğla Merkez Akaçova köyünde bir kamyonun deposundaki mazotu çalarken jandarmanın geldiğini fark eden iki kişi kaçmaya çalışmış ve yakalanmıştı. Mazot hırsızlarının çaldıkları mazotu sahil kenarında teknelere sattıkları ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


İzmir haber 

Editör: TE Bilişim